Jag komponerar min egen livsstil / Testar hälsokost från Bodystore

bodystore goodiebagHej vänner!

Jag fick hem en goodiebag från Bodystore med lite olika produkter att testa, vilket jag ju gärna gör!

Förutom träning & hälsa är även mat & dryck ett stort intresse för mig. Jag tycker inte att man måste välja mellan att leva den ena eller den andra livsstilen. Personligen mår jag bra av att blanda “fitness” med “fest” så att säga. Det är ju det ultimata för mig, sen är vi alla olika och finner glädje i olika ämnen.

Till vardags vill jag gärna ha mina rutiner. Jag tränar hårt och ofta, tänker på vad jag äter och är mån om att kroppen får i sig rätt näring. Till helger, och vissa vardagskvällar (:)..), finner jag lika mycket livskvalité i att besöka en restaurang och njuta av goda maträtter och gott vin i vänners sällskap som att kliva upp 07:30 och gå en långpromenad i solen.

Att jag därför blandar min blogg med både cocktails och benböj faller sig naturligt.

Hur som! Sidospår, tänkte mest förklara hur jag tänker. Jag vill komponera ihop en livsstil som passar mig, inte som någon mall anser är bäst. :)

ekologiskt jordnotssmor

Här är en av produkterna. Ett jordnötssmör gjort till 100% på jordnötter (alltså inte socker och skit). Jag älskar ju jordnötssmör och hyser inga tvivel på att det här skulle smaka annat än fantastiskt.

rawbar-energi

Två raw bars i smakerna Berry och Choco. Berry innehåller endast dadlar, nötter, hallon och blåbär. Dadlar är inte min favorit riktigt, tycker det ger en lätt obehaglig hinna på tänderna precis som banan. Men jag ska testa och väntar med min dom.

Den tredje produkten är ett superpulver, Organic Green Blend, som ni ser på första bilden i inlägget. Det är ett pulver gjort helt på 23 olika frukter och grönsaker – utan tillsatser. Rent spontant känns det som världens energikick… Här är ingredienslistan: äpple, spirulina, vetegräs, korngräs, morot, rötbeta, körsbärsextrakt, chlorella, nässlor, tomatpulver, blåbär, blåbärsextrakt, tranbär, persilja, spenat, grönkål, kål, grönkålsgroddar, broccoligroddar, lackticka, ekmussling, cordyceps, korallticka, bomkålsgroddar och 0,1 % enzymblandning. PUH!

Jag tänkte testa dessa produkter och återkommer om ett par dagar med betyg. :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.