Jag kommer att sakna…

Möjligheten att springa en stund varje morgon, oavsett väder! Passar på att köra 30 min varje morgon när jag bor hemma (och inte kör styrka på gymmet, såklart) och det är en sån himla skön känsla efteråt. Jag ska ju ändå duscha och göra mig i ordning på hemmaplan, då kan jag lika gärna gå upp 45 min tidigare för att vakna till och köra morgonträning. ;-)

Det bästa är att ryggen håller. ALLT håller. Jag känner ingen smärta i varesig rygg, axel, ljumske eller knä. Har ökat successivt och från att köra långsamma, djupa steg i brant backe har jag vågar ta i och springa fort på lätt lutning. Jag är otroligt tacksam över att kroppen känns bra just nu.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.