Jag klarade det!

… Ja, alltså, jag klarade måndagen! Hehe. Himla härlig dag på jobbet måste jag säga. Trots att en kollega trodde att jag var sjuk och att jag fick svepa två energidrycker för att klara av förmiddagen.

Jag och en kollega håller på med en speciell grej just nu och jag är så taggad inför kommande period att jag piggnade till av enbart motivation och glädje. Kände mig riktigt produktiv också, fick ut en del grejer och hittade bra ämnen på artiklar. Sånt är alltid kul!

Nu börjar dock tröttheten ta ut sin rätt. Hade tänkt köra ett pass på gymmet enligt schema men av någon anledning var halva orten på plats just ikväll – så det blev 60 minuter cardio istället. Alltid något!

Sov så gott vänner!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.