Jag har något att erkänna…

01ad695ac8f5f50ceddc43f6c705d985

Det här sitter långt inne alltså. Men jag har inte lagat mat sedan jag flyttade hit. Det är gasspis och jag förstår mig fasen inte på hur den fungerar! I helgen när Millis var här sökte vi efter instruktion på Youtube och försökte få igång den men förstod rätt snart att vi verkade behöva sätta igång gasen på något sätt. Var den nu fanns… Naturligtvis tyckte vi att det hela blev lite för obehagligt så vi gick och köpte pizza istället. Man vill ju inte gärna presentera sig som ny i området genom att bränna ner halva kåken. Fy, även om jag är övertygad om att jag kommer att älska att laga mat med gasspis så känns det lite läskigt när jag inte har 100 % koll på hur den fungerar.

Den här veckan har jag levt på parmaskinka, färska bär, kvarg, godis, färdiggrillad kyckling, yoghurt och aminosyror.

Måste be någon granne hjälpa mig, haha…

Share:

1 kommentar

  1. Lisa
    06/07/2016 / 18:02

    Hej!
    Jag hittade igen ditt DIY smyckeställ (ruttyg i ram). Klarar tyget lite tyngre örhängen eller ger det lätt vika? : )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *