Iskalla vindar, underkläder för tusenlappar, grönkålswrap & slutligen: match!

10God morgon gänget! 

Efter en stadig frukost på papperstallrikar (vänta, va?) satte vi på oss spenderarbyxorna och begav oss ut i den svinkalla blåsten. Macy’s, Victorias Secret och Forever 21 var några av butikerna vi inte bara hittade fynd på utan även svalde tid i för att sno wi-fi och åtminstone försöka nå normal kroppstemperatur efter ett par minuter utomhus.

Tänkte ju att den här resan skulle gå i outfitbildernas tecken. Men vet ni vad? Det är pisskallt här. Den här staden levererar några minusgrader som med vindens hjälp får det att kännas som tiodubbla. Så jag lämnar outfitbilderna till varmare dagar.

8 9I min shoppingkasse hittade man ett transparent puder från MAC, en sminkpalett från Anastasia, en axelremsväska från Forever 21, några småsaker från Forever 21 (typ en gummigrej att tvätta ansiktet med, underbar är den!) och dubbel uppsättning av matchande set från Victorias Secret. Den kostnaden känns inte lika rolig i efterhand men snygg under kommer jag åtminstone att vara.

DSC09243Har absolut ingen aning om vem den där mannen är men han var så ivrig med att få vara med på bild så… Här är han!

7 6Efter ett par timmar träffade vi Uffe och gick till Freshbites för att äta lunch. Jag valde en pulled pork-wrap med grönkål, syrad lök och någon chilimajonäs.

Skrattade gott åt att amerikanarna inte hade någon aning om hur man uttalar våra namn och kanske främst Kajsas & Uffes. Uffe heter numera Yuffie, förresten.

Sov en stund mellan 14-15 och började sedan göra oss i ordning för att träffa resten av gänget på Pennsylvania 6 för middag och fördrinkar. Sen var det dags för MATCH! Men det kommer i ett annat inlägg. :-)
11
12

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *