Inspirationskväll och crash course med Aktieinvesterarna

aktieinvest

Igår var Sofia och jag på Aktieinvests aw där de hade en inspirationskväll och crash course för aktienybörjare. Jag har velat lära mig mer om aktier HUR länge som helst men inte fått ändan ur. Helvete, hur svårt ska det vara att ta tag i saker och ting kan man ju undra… Har en bok skriven av Nordeas chefsekonom som jag fick av Zeysan för ett år sen, tror ni jag har läst mer än ett kapitel i den? Nääää. Shit alltså.

Hur som! Bara några minuter in började mitt huvud spinna idéer… Så är det alltid när jag blir inspirerad, jag får tusen idéer jag vill förverkliga och det tar inte slut. Både en välsignelse och lite jobbigt. Blir så taggad att jag har svårt att vara rationell många gånger. Och som den gula personligheten jag har kan jag tappa intresset efter ett tag. Inte alltid, men det kräver regelbunden stimulans och delmål för att jag ska känna motivation.

Jag har två idéer jag vill förverkliga. Tror faktiskt att det kan bli något på riktigt. Den första vill jag förverkliga redan nästa år, den andra har jag deadline 2018 på… Det kan bli hur bra och stort som helst. Och det kan även stanna vid en idé. Vi får se!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.