Inspiration: snygga, trendiga plagg i färg

Inlägget innehåller annonslänkar.

Jag älskar färg och har det senaste året verkligen försökt klä mig mer i färgglada plagg. Det gör ju massor med humöret.

En gul jacka, ett par röda skor, en blå väska och så vidare. Jag brukar tänka att om jag är lite lätt obekväm med min outfit är jag precis on point. Annars är den för vanlig. Att jag faktiskt väljer en sådan outfit händer dock mer sällan än ofta, men jag jobbar på det. :)

Pic sources

I Sverige råder ju en svartvit modetrend och en minimalistisk stil. Tycker det är lite synd. Jag gillar stilen, men samtidigt känns det som att det händer något härligt med hjärnan när man ser färgglada människor på gatorna. Kan dock hålla med om att det passar mer att se ut som en regnbåge i typ Kalifornien än i ett regnigt Stockholm, men ändå. Kanske just därför vi behöver mer färg?

Jag valde ut fyra pieces som jag mer än gärna skulle bära i vinter. Lila har fångat mitt intresse för första gången sedan barnsben – det trodde jag aldrig. Inköpsställen och prisinformation under bilden!

Hårband härJacka härLila tröja härGrön tröja här

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.