Inspiration: nya lägenheten har ett kök i svart, guld och blått

house doctor lagerhaus inredning

Från House Doctor: Knivblick i svart och guld här – Förvaringsburk i guld här – Salt- & pepparkar i guld här
Från Lagerhaus: Mörkblått fat här – Drickglas här – Kaffekopp här

 

Det kommer bli en hel del inredning i bloggen framöver, hoppas ni gillar det. Nästa vecka ska jag förbi lägenheten och mäta så att jag kan börja köpa möbler. Jag har sagt det förut och säger det igen: i den här lägenheten ska enbart saker jag älskar få utrymme. Därför kommer jag att vara väldigt selektiv i det jag köper och inte go loco så fort jag kan (vilket är risken när man hittar fina saker, haha!).

Kaklet i köket är mörkblått och även om jag har tänkt renovera hela köket kommer jag inte att göra det än på ett par månader. Tur att mörkblått matchar fint med guld, vitt och svart. Precis som jag tänkt inreda den lilla köksvrån som jag har :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.