Inspiration: hänga upp tv-skärm

tv-inspo

Malin Helenius/Erik Olsson Fastighetsförmedling

Gjorde ett inspirationsjobb för Residence i veckan och ramlade över den här lösningen för en tv. Eller snarare en tv-skärm. Jag har varit fast besluten om att inte skaffa en skärm för att jag har tänkt att det bara är onödigt. Risken är ju att man har tv:n på hela tiden och sitter och slötittar istället för att göra något produktivt. Men så var det ett tillfälle för några veckor sedan när vi satt hemma hos mig och ville se någon av EM-matcherna och fick köra internetdelning via mobilsurf på min lilla Mac… (Nej, jag har inte löst wi-fi än, men det kommer i veckan!). Då var det nog. Jag behöver en tv-skärm.

Lösningen ovan är sjukt snygg och något jag kan tänka mig att lösa i ett av hörnen, troligtvis ovanför matbordet. Då kan man nämligen se tv:n från både sängen och soffan. Det borde inte vara allt för svårt; borra upp två stålvajrar och lösa fäste på skärmens baksida.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.