Inflyttningsfest, hot shots, NHL, gym & Svenska cupen

hotshotsI fredags hade min vän Elli inflyttningsfest i hennes nya lägenhet. Det var så härligt! Vi var ett gäng tjejer (och några killar, men de var få! #grlpwr) som drack vin, snackade skit och hade det gött. Ett par timmar in serverade värdinnan hot shots och efter tredje shotsrundan begav sig gänget in mot stan medan jag gick hemåt. Eftersom min fot fortfarande svullnar upp när jag går i skor under längre perioder vågade jag inte testa en dansant utgång. (Har nog inte bloggat om detta men jag var övertygad om att min stortå var bruten efter fotbollsmatchen i veckan. Foten var helt svullen och jag har haltat i flera dagar – men i fredags blev det plötsligt bra igen, lagom till mitt planerade besök på Cityakuten.)

Ville se Rangers-Capitals när jag kom hem så smsade lillebrorsan om hjälp med tvn. Var dock inte så illa som det ser ut, hehe…

jesper sms

 

I lördags vaknade jag på tok för tidigt. Efter ett par timmar av soffhäng åkte jag och Millan till gymmet för ett bröst- och tricepspass.
triceps pushdownNär jag kom hem la jag mig i badet och såg Färjestad-Brynäs via C More Play.

Blev en väldigt lugn lördag därefter. Åt tapas till middag, tillbringade resten av kvällen i soffan och gick och la mig innan elva. SÅ skönt.

tapas

Vaknade tidigt imorse och åkte iväg till gymmet för att träna rumpa och kondition. Foten kändes knappt, däremot fick jag avbryta träningen 3-4 gånger för att rulla ryggen på en foamroller. Tänkte att jag ska skriva ett inlägg om hur jag rehabar och behandlar min rygg nu för tiden – verkar vara många som har problem, precis som jag.

nocco gym

Nu: Svenska Cupen och kaffe. Puss!

 

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.