Influensa

Jag har visst fått influensa. Tror det är första gången i vuxen ålder som jag blir så här sjuk, kan i alla fall inte minnas när jag var totaldäckad sist. Är lite läskigt också. Kan inte göra något åt det. Jag är van vid att kunna lösa allt snabbt men det enda som hjälper nu är att vila och dricka vatten. 

I natt vaknade jag av att jag var snustorr i halsen och kunde knappt andas. Jag ville fortsätta sova men jag vaknade gång på gång av att jag inte fick luft. Fantiserade om att ta en halstablett och kom sen på att vi faktiskt har det, fast på bottenvåningen och jag sover på vindsvåningen. Ni vet när hela kroppen gör ont, huvudet dunkar, ögonen är grumliga och man vill bara ligga ner… Hämtade i alla fall tabletterna och tog tempen samtidigt. Eftersom jag använder mig av NC tar jag tempen varje morgon och jag ligger mellan 35,90-36,35. Nu hade jag 38,40. Rätt stor skillnad.

Fick för mig att jag har fått typ virus på hjärtat eller något infektion på en klammer efter i fredags… Var tokrädd för det här hela morgonen och drömde konstiga drömmar om det fram till att jag beslutade mig för att gå ner till soffan och sova vidare där.

Resten av dagen har jag sovit. Har så ont i hela kroppen. Jag svettas och fryser om vartannat, inget antal filtar känns perfekt. 

I alla fall. Kommer inga blogginlägg (förutom något tidsinställt inlägg sedan tidigare) på ett tag och tänkte bara förklara varför. Skriver detta från mobilen vilket är typ den nivån jag orkar med. Vill vara tillbaka på jobbet asap.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.