Imorgon kickar bloggen igång som vanligt!

Wow, vilken skillnad det blir i humöret av klarblå himmel och strålande sol. Det visste vi väl redan, men av någon anledning tycks det glömmas bort exakt hur stor skillnad det faktiskt blir. Det känns som att livet återvänder! För mig, som är så otroligt influerad av vädret, är det som att ta happy pills. Lite läskigt nästan. Den här veckan har jag inte hunnit blogga som vanligt, såväl Veckans artiklar som outfits och dagliga händelser ligger på min Att göra-lista. Det kommer! :) Efter jobbet idag ska jag förbi Kajsa och hjälpa henne med flytten och därefter ska jag ta en långpromenad. Min förhoppning är att hinna tidsinställa några inlägg efteråt. Imorgon dyker i alla fall veckans skönhetstips upp, som varje fredag. :) Ha en underbar, varm torsdag!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.