Imorgon åker vi!

Måndag kväll, Jocke skriker framför Elfsborgs match och jag äter godisrester till middag. Imorgon reser vi till Spanien med hans familj, redan strax efter 4 (!) blir vi upphämtade av taxin. Jag funderade på att förhandsboka MyTaxi eller Door to Gate, nya aktörer båda två. Och billigare än klassiska Taxi Stockholm och liknande. Men efter resan till Prag, där vår bil kom försent och vi fick åka i ilfart till Arlanda runt fem-tiden på morgonen, har jag inte lust att riskera något. Nya aktörer är bra, det behöver marknaden, men så länge det finns dåliga recensioner om bilar som inte dyker upp eller chaufförer som inte hittar en enkel vägbeskrivning så vågar jag nog faktiskt inte chansa. Åtminstone inte när det är så tidigt på morgonen och det är svårt att ta en taxi “on the go”. Men tycker det är svårt att hitta bra taxibolag eller snarare chaufförer. När Jocke och jag åkte Taxi Kurir hem från Arlanda i våras körde vår chaufför olagligt tre gånger, han tutade på andra bilar som faktiskt körde rätt och körde så pass våldsamt att jag räknade ner sekunderna till att vi skulle krocka. Nej, fy.

Nu har jag i alla fall bokat en bil till kvart över fyra, håll tummarna att den står där! :)

Nu ska jag stänga ner datorn och springa ner till källaren för att hämta en simgrej som ska med till Spanien. Den underlättar teknikträningen – jag ska nämligen lära ut crawlsim till de som vill… KUL att få simträna lite igen! Puss och god natt!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.