IDAG FLYTTAR JAG!

morgonsol

Solen står redan högt på himlen, det kommer bli en varm dag… Som sig bör den 1 juni! Kan för övrigt vara årets bästa datum? Älskar juni. Nu är det liksom sommar på riktigt och tack sommaren för att du visar dig från din bästa sida idag. <3 (Älskar den här utsikten över terrassen och Mälaren som ligger soldränkt.)

Har såklart sovit alldeles för få timmar de senaste dagarna men jag förmodar att det blir så när jag har så mycket pirr och energi i kroppen – och även haft saker att göra från morgon till kväll. Är det tidsbrist prioriteras inte sömnen direkt. Märks på mina fina påsar under ögonen, men vad fan, sova kan jag göra om ett par dagar.

Vaknade vid femsnåret och klev upp ett tag senare och satte mig med jobb. Nu ska jag ta en löprunda och sedan är det dags att åka till Fantastic Francs kontor för att få nycklarna till mitt nya hem. Alltså… Wow. Bara wow.
innan flytt

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *