I mitt huvud just nu:

Nätverkande. Vilken kraft det ligger i att lära känna nya människor och vart det kan ta oss. Så spännande och framförallt motiverande till att våga ta steget och gå fram till främmande eller enbart bekanta.

Män som vågar. Häromdagen var jag ute på lunchen och en man kom fram till mig och sa “Du är så otroligt snygg, jag blev helt tagen”. Vad svarar man? Vi sällskapade ett tag och efter att ha sagt hej då fick jag höra från en av mina nära väninnor att hon hade varit med om en liknande situation samma dag. Är det sommaren? Inte är det Stockholm i alla fall. High five till er som har modet!

♣ Allt är så nytt. När jag senast stod på egna ben och skulle fundera ut vem jag är och vad jag vill var jag ung. Blott tjugo år. Nu är jag vuxen, står inför det faktumet igen och det är väldigt uppenbart att mycket i livet är helt olikt från hur det ter sig när man är yngre. Jag iakttar, förundras och insuper omgivningen. Nu pratar jag inte om att tvätta kläder eller att vara ute sent utan mer diffusa situationer och människors agerande och mina egna förväntningar likväl förhoppningar.
thowe oslo

Lillskit.

♣ En lägenhet som fortfarande inte är klar. Snark. Det är betydligt svårare att uträtta ärenden utan en bil, det är en sak som är säker.

♣ Singellivet. Jag är stereotypen av singelliv i en storstad har jag märkt.

♣ Pyjamasbyxor. Hittade ett par i en av flyttkartongerna och jag undrar varför man någonsin gav upp pyjamasbyxor till mjukisbyxans förmån. Världsklass är vad det är.

Share:

1 kommentar

  1. Gabbi
    07/06/2016 / 12:57

    Hej! Det här är inte min ensam men jag blir så nyfiken. Hoppas du inte tar illa vid dig och om du gör det så ber jag om ursäkt. Men på din Instagram har du den senaste tiden då och då taggat en kille på dina bilder, typ promenader och så. Är det någon du dejtar? Du har väl ändå varit singel ett tag så det skulle vara kul att veta hur det låg till, hehe. Stor kram, älskar din blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.