I höst skapar vi magi

4d4dac90efc4e08226749f49358b125b

God morgon vänner!

Jag har haft en jättehärlig helg, känns nästan lite tungt att det är måndag igen. Tog sovmorgon för att verkligen sova ut och ligger just nu i sängen med datorn i knät och blickar ut över min lägenhet som ser ut som ett bombnedslag. Det kräver inte mycket för att den ska bli stökig alltså… Kom hem igår med några påsar, fick ytterligare påsar med höstkläder från mina föräldrar och till råga på allt letade jag efter “skogskläder” och rev runt i lådorna igår. Tiden, vart finns du?

Ser så mycket fram emot att börja ta tag i den här lägenheten igen, på allvar. I början av sommaren var jag väldigt flitig, därefter blev semester och festligheter prioriterat och nu när jag inte sover hemma särskilt mycket + har en pendlande inneboende (Kexet!) några dagar i veckan tar det sin lilla tid. Men i höst, då ska jag verkligen ge den här ettan kärlek så det räcker och blir över.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.