I fredags hittade jag på en överraskning för Jocke…

Hallå vänner! Hoppas ni har en mysig söndag. Jag är helt slut efter den här helgen, men jäklar vilken mysig helg det har varit.

I fredags insåg jag att jag ju är borta rätt mycket den kommande tiden och kommer bara vara hemma en dag av elva (!). Sms:ade Jocke och sa att vi borde göra något mysigt under lördagskvällen av den anledningen. Han var dock iväg och spelade hockey med C More-gänget, så jag fick inget svar på någon timme och jag är inte riktigt den som gillar att vänta… Så jag bokade en överraskning och tänkte att han fick anpassa sig efter den, haha.

Vi sov ut, tränade och strax innan fyra lämnade jag lägenheten. Sa till Jocke att han skulle få ett sms med instruktioner lite senare. Hade tänkt förvilla honom och skriva konstiga instruktioner, men insåg att han skulle se igenom det och att det egentligen inte gjorde så mycket att han förr snarare än senare insåg vad vi skulle göra.

(Celsius + träningsskor skulle han ta med för att jag hade planerat att vi skulle träna på hotellets nyrenoverade gym på söndagen, men vi prioriterade sömn.)

Under tiden som jag sms:ade med Jocke åkte jag till Clarion Hotel SignNorra Bantorget för att göra i ordning rummet. Köpte med mig lite gott och en påse is på 7/11, lånade champagneglas i hotellbaren och packade upp väskan.

Ni kanske undrar hur jag lyckades få med mig en resväska utan att Jocke anade något? Eftersom jag pendlar till Oslo varje vecka står resväskan i hallen hela tiden. Så i fredags packade jag den istället med allt vi behövde inför den här hotellvistelsen. När Jocke gick på toaletten i lördags ställde jag ut väskan utanför ytterdörren så att det skulle se ut som att jag gick hemifrån med bara en handväska. Han märkte ingenting. :))

När jag hade fixat rummet och sms:at med Jocke så gick jag till Scandic Grand CentralVasagatan, beställde in en whiskey sour till mig och en GT till Jocke. Bad bartendern att göra något särskilt och han fixade då en GT på Monkey 47 och färskpressad grapefruktsjuice. Så kul med en ny touch på en klassiker! Satte mig sedan ensam på övervåningen på baren och väntade på att Jocke skulle förstå mina ledtrådar. Var lite pirrig, kändes så kul och “nytt” hela grejen…

Så hittade han äntligen rätt! Här hade han listat ut att vi skulle sova på hotell (han insåg det när han upptäckte att hans tandborste var borta, hehe…) men han visste inte vart vi skulle vara eller vad vi skulle göra ikväll. Jag hade sagt att han inte behövde klä upp sig, så ett restaurangbesök var uteslutet enligt hans tankar.

Jag sa att hotellvistelse var rätt och att det var två saker till. En som var obligatorisk, en annan som var frivillig. Men det skulle han få reda på när vi kom till rummet.

På rummet hade jag förberett kyld champagne som vi korkade upp när vi kom fram. På sängen låg också min baddräkt och Jockes badbyxor. Den obligatoriska delen var just champagnen, den frivilliga var att gå upp på hotellets spaavdelning och bada i deras takpool. Det ville han! Men först champagne, som sagt.

Vi drack champagne och halvlåg i sängen och pratade om allt möjligt som man inte kommer in på i vardagen. ÄLSKAR såna här kvällar. När han delar med sig av något nytt och jag inser att jag förvisso känner honom väl men aldrig kommer att känna honom till hundra procent. Att det alltid finns mer att upptäcka om vi bara fortsätter att vara nyfikna på varandra. Sen är det rätt härligt att vara lite champagnesusiga ihop också, man blir fnittriga och mysiga. :))

Sedan gjorde vi oss i ordning och åkte upp till spa:t. Det var cirka 39 grader varmt i vattnet och -2 i luften. Eftersom vi åkte upp strax innan åtta var det bara vi och tre andra par där. Snilledrag! Dels för att spa:t stängde en timme senare, dels för att Melodifestivalen snart skulle börja och det gjorde såklart att antalet gäster reducerades kraftigt.

Det var mörkt och rejält mycket ånga, så det kändes nästan som att vi var ensamma i poolen. Så himla mysigt.

Vid nio gick vi upp till rummet, badade även i vårt badkar där och beställde sedan upp roomservice som vi åt i sängen. Somnade runt halv ett och var så himla nöjd med den här kvällen. Nu är jag tokladdad med kärlek för att vara iväg. ♥

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.