I år hjälper vi varandra!

valgorenhet-jul

Strax innan lunch såg jag att en tjej, Linda Lorentz, hade gjort ett inlägg i Facebookgruppen Heja Livet! där hon berättade om hennes insamling Julglimten som handlar om att göra julen lite härligare för pensionärer.

De har jul för pensionärerna imorgon och hon undrade om någon ville komma förbi mellan 11-15 på Kungsholmen för att fika, prata och bara umgås med de äldre. Jag har inte möjlighet att göra det, däremot kom jag på att mitt jobb har flera magasin och titlar som många äldre tycker om. Bland annat massor av kordsordstidningar, Svensk Damtidning, Femina och många fler. Så jag skrev till henne och frågade om det var intressant och sprang direkt ner till annonsavdelningen där jag hämtade upp ett 30-tal magasin. Som tur var bodde hon nära mitt jobb så jag var där på fem minuter och kunde lämna över alla. Det är ingen stor grej, men det kanske kan göra någons fritid lite roligare om inte annat : )

OCH! Apropå det! På fredag åker Jocke och jag till Robert för att överlämna allas julklappar till barnen. Jag har inte tid att köpa fler julklappar men om det är någon av er som fortfarande vill vara med på den här fina gesten så kan ni lämna färdiginslagna paket till mig fram tills på fredag. : )  Kommentera i bloggen eller skriv till mig på Facebook bara! 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *