Huvudvärk från helvetet

lördagsfrukost

God morgon! ♡

Igår firade vi Eddies bror Linus som fyllde 30 år i veckan. Jag var nykter hela kvällen (förutom ett halvt glas bubbel till välkomstdrink) och ändå vaknade jag upp med en huvudvärk från helvetet. Började dagen med en treo och några minuter på foamrollern för att försöka bli av med spänningarna i ryggen men det hjälpte föga.

Jag har två teorier till varför jag får en sån jävla huvudvärk då och då; 1. Mina ryggproblem orsakar spänningar som sätter sig i nacken och därmed utlöser huvudvärk, och 2. Jag får i mig något jag inte tål. Har bestämt mig för att skriva ner varje gång jag får sån här värk och gå igenom allt jag gjorde och åt dagen innan. Tids nog bör jag hitta ett mönster som jag kan punktera.

Idag ska jag försöka ta mig till gymmet (det där är alltid en chansning, antingen släpper värken eller så blir den värre) och framåt eftermiddagen tänkte jag planera en brunch och outfits inför resan. Vi hade tänkt gå på lägenhetsvisning idag men vi hoppar den. Eddan ligger nerbäddad och är lite halvdålig han med så den här söndagen kommer bara bli lugn, lugn och LUGN…

Puss!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.