Hur man lyckas med sin marknadskommunikation ECCO-style

ecco-skor

Outfit sources: 1, 2, 3 – Boots_ECCO

Hallå hörni!

ECCO har ju definitivt lyckas med sin marknadskommunikation efter att ha samarbetat med flera stora bloggare under STHLM Fashion Week, jag blev i alla fall nyfiken på att se deras nya kollektion och klickade genast in mig på deras hemsida efter att ha sett snygga outfits (obs, ej de på bilderna ovan!).

(Obs 2: det här är inget köpt inlägg, hehe.)

Hittade bl a dessa tre ovan som jag är sugen på. Skulle gärna ha ett par liknande nummer 3 fast utan klack. Kombinerat med skinnjacka, tajta svarta byxor och en vit skjorta i någon storlek större. Hur snyggt?

Tror definitivt att jag får springa in hos min moster som har ECCO i Karlstad när vi är där nästa gång… :-) (Well done, marknadsavdelningen!)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.