Hotel w/ Urban Deli, tryffelpizza, reafynd, sangrialunch och penisdokumentär

I fredags bodde Eddan & jag på nyöppnade Hotel with Urban Deli, ett enligt de själva supermodernt hotell belagt under jord. Vi åt middag på Giro som ligger bara ett stenkast ifrån och det var verkligen en fullträff. Jag åt en pizza med svampkräm, mozzarella, vildsvinssalami, tryffelolja och parmesan. Mycket gott.

giro-pizza

Vi båda vaknade tidigt på lördagsmorgonen, strax innan åtta. Eftersom jag hade med min träningskläder från dagen innan beslöt jag mig för att köra ett högintensivt och kort cardiopass på ett SATS i närheten – perfekt start på dagen. Träningen är verkligen min medicin.

Efter en god hotellfrukost i betydligt mysigare lokal än Clarion Signs dito (som vi bodde hos för två veckor sedan) begav jag mig för att möta upp mamma. Shopping och vinlunch stod på schemat!

urbandeli2

Överallt hade butikerna feta reor – men att hitta en fin, knälång klänning var som att leta efter en nål i en höstack. Däremot hittade vi båda andra plagg vi föll för innan vi fick jackpott. För egen del köpte jag saker som jag velat ha länge men inte valt att prioritera inköpen på grund av kostnaden. Nu hittade jag allt detta på rea! Jag köpte ett par jeans, en tunn blus och ett par svarta vardagsskor på rean – oerhört nöjd över mina fynd.

Åhléns hittade både mamma och jag våra klänningar till bröllopet nästa helg. Jag fick med mig en mörkblå klänning från Ilse Jacobsen (tack mamma!) och mamma köpte en klänning från Dagmar.

åhlens-mammaMamma testar nyanser av läppstift från MAC. 

Därefter gick vi till Boquerian för att äta lunch. Vi beställde in smårätter och jag åt en f a n t a s t i s k friterad pulled pork som serverades med inlagd rödlök och koriander. Mmm… Ni måste testa den. Valde även en miniburgare som var något för välstekt och ribs som var sjukt goda men något torra. Till det delade vi på en kanna sangria och var sådär lite härligt rusiga när vi gick därifrån :)
boquerian.2 boquerian-mamma

boquerian-1

 

Väl hemma bytte jag om innan jag träffade Millis och söderut för att hänga med Sofia och Madde. Medan tjejerna drack vin lagade jag ryggbiff och rotfruktspommes och därefter låg vi i soffan hela kvällen – och såg bl a en dokumentär om en snubbe vars flickvän gjorde slut med honom för att hon ansåg att han hade för liten snopp. Garvade oss igenom halva filmen men trots det var den, som man kanske kan förstå, rätt värdelös. Men goa skratt fick vi!

lördag

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.