Höstrutiner och IBS

Är det något jag tycker om med hösten så är det att träningen får tillbaka sin självklara plats och spontana afterworks och att leva för dagen får helt enkelt vänta ett tag nu. Det är helt underbart! Jag älskar rutiner. Att komma ut från gymmet, nytränad och nyduschad, runt 19 på kvällen och mötas av frisk och krispig höstdoft… Magiskt.

På tisdagar kör ju jag och Sofia våra gymkvällar men idag var jag tvungen att ställa in för att min ibs gjorde sig påmind. Jag gick hem, bäddade ner mig i soffan och såg på serier istället. Helt rätt beslut.

Imorgon blir det däremot morgonträning innan jobbet! Är redan taggad. Kanske ett löppass? Eller ett riktigt tungt styrkepass… Jag fick ett par trådlösa hörlurar av Jocke i födelsedagspresent, ska bli kul att inviga dem. Nya klädesplagg eller liknande fungerar verkligen som motivation för mig.

Förlåt för riktigt tråkigt blogg just nu, förresten. Jag har tankarna på annat håll och så kommer det nog vara i några veckor. 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *