Höstnytt från Risenta och Thowes granola

I veckan fick jag hem ett bud från Risenta med deras höstnyhet “Rosta själv”. Det är en granolamix som finns i två smaker varav jag fick hem den med jordgubb, kokos och quinoa. Alltså, förutom att det är sjukt lätt att rosta sin egen granola så luktar det ju fantastiskt i hela lägenheten efteråt!

risenta 2Så fint bud också, älskar små skålar som man kan spara och ha annat i. De är perfekta när man ska bort på middag eller liknande också, går att fylla med massor av olika grejer som brukar uppskattas :-) Fick med ett förkläde också men det hade jag på mig när jag fotade, hehe.

risenta 1Blanda kokosolja, vatten, honung och vaniljpulver i en bunke och rör om. Häll sedan ner granolamixen och blanda allt.

risenta 3Sedan häller du ut granolamixen på ett bakplåtspapper på en plåt och ställer in i ugnen på 125 grader i cirka 30 minuter. Jag hade i lite för mycket olja så jag fick ha den inne i 40 minuter. :-)

risenta 4

Klart! Så himla söta burkar med färdigskrivna etiketter på. GULLIGT! :-) Det blev dessutom himla gott. Jag åt med osötad vaniljkvarg, lite honungsyoghurt och färska jordgubbar till. Mums!

Share:

2 Kommentarer

 1. 08/18/2016 / 20:21

  Det där såg ju helt galet gott ut!! :-)

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   08/18/2016 / 23:15

   Mycket! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.