Höstlistan 2016

thowe.glasögon

Bästa skönhetsprodukten?
SERUM. Har blivit besatt av det sen jag upptäckte vilken skillnad det gör. Jag har verkligen problemhy, kan få tjugo småfinnar på en dag om jag använder smutsiga borstar (!) men serum gör åtminstone en liten skillnad.

Vilken färg har du helst på naglarna?
Rött! Trodde jag var en olika nyanser av rosa-tjej men icke. Det är rött eller naturligt som gäller om jag ska känna mig bekväm.

Favorithöstplagg?
Den långa kappan<3

ootd6

Favoritaccessoar?
En tjock halsduk som går att vira flera varv runt halsen.

Favoritfärg på plagg?
Tråkigt nog svart. Tycker helsvarta outfits är skitsnyggt, även om det är lite tråkigt om man inte varierar material och liknande. Vit, mörkblått och mörkrött får delad andraplats.

Vad är bäst med hösten?
Känslan av att allt är så fräscht och hälsosamt typ? Under sommaren vill jag aldrig att den ska försvinna, jag vill leva i ett virrvarv av rosé, sena nätter, spontana aktiviteter och bara ben. När hösten är över mig känner jag ett visst lugn (även om jag aldrig vill erkänna det under sommaren) och jag lugnar ner mig lite grann. Som en paus för hjärnan. Fokuserar på mina relationer, jobb och träningen. Speciellt träningen, den är aldrig så rolig och utvecklande som under hösten – varje år.

hejj

Vad är sämst med hösten?
Att det är så mörkt på morgnarna. Jag går gärna upp tidigt och startar dagen så fort som möjligt men inte ens jag klarar av att kliva upp vid 05:30 och vara på gymmet 06:00 när det är kolsvart ute…

Godaste drycken?
Rödvin!

Vad lyssnar du på nu?
John Mayer på jobbet och nya pop-house-remix-varianter (?!) på träningen.

Favoritserie?
Jag har ju gått och blivit förtjust i Bonde söker fru nu… Så HIMLA charmigt.

juldagen11

Bästa doften?
Att komma hem till en gryta som står och puttrar på spisen…

Ska du iväg på någon höstresa?
Det var ju Paris, men i vinter blir det Malaysia! Hurra vad kul!

Vad gör du helst en regnig dag?
Ligger i sängen med honom. Easy peasy.

riche4

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.