Skönhet

Höstfräsch i håret

brunett-nyhårfärg

 

So.. this happened!

 

Japp, nu är jag mörkblond igen. Det är ungefär min naturliga hårfärg och efter ett halvår som ljushårig kände jag att det var dags att gå tillbaka till en mörkare nyans. Jag älskar att vara ljushårig men det kräver så mycket jobb! Gula toner ska raderas med hjälp av silverschampo och helst även med en kall färgbomb och så ska utväxten tas om hand med jämna mellanrum.

 

Egentligen ska jag till min frisör om ett par veckor men jag blev tokig på min utväxt. Chansade och köpte hem en toningsfärg som jag kikat på i någon vecka nu. Och visst blev det fint! Jag är jättenöjd.

 

I Täby C igår köpte jag en färgbomb från Maria Nila och mirakelprodukten Olaplex till 30% rabatt. Färgbomben hjälper mig att behålla en fin, brun nyans och Olaplex reparerar håret efter slitage.

brown-hazel-marianila

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *