Herregud, det närmar sig!

Vad närmar sig? Ja, allt egentligen. Såhär är det typ alltid. Jag tänker att jag har koll på läget för att jag börjar planera och strukturera upp saker i jävligt god tid innan men när det är kort tid kvar är det ändå massor kvar att göra. Jisses. Nåväl!

Ikväll var jag på ett event med några Cafékollegor för Lindemans som har lanserat ett nytt vin (mer om det senare!) och därefter var tanken att jag & Angela skulle gå på Públicos 1-årsfest men vi drog till Escalier istället – och jag kom hem ett par timmar tidigare. Hade t o m tittat på hotell för att slippa komma hem vid två i natt men det löste sig ju till det bättre.

escalier2Lite halvt osmart att inte planera bättre. Blev några glas vin samt ett glas cava – innan middag. Köpte med mig en keso och proteinbar från Coop vid sisådär 21:30… Bättre än ingenting. Med tanke på alkoholen blir det ingen morgonträning imorgon vilket betyder sovmorgon – HURRA! Så nu ska jag sova och njuta <3

escalier1Nästa vecka har jag en klipptid inbokad. Kunde inte ha kommit lägligare!

 

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.