Tylösand dag 1; att verkligen vara närvarande

Efter en god hotellfrukost checkade vi ut och körde vidare mot Halmstad och Tylösand. (Hotellet vi bodde på var bra men inget märkvärdigt, så det blir inget tips.) Vi kom till Tylösand runt lunchtid och eftersom vi inte kunde checka in på det nya hotellet än begav vi oss direkt till stranden.
tylosand6Finns det någon härligare känsla än att känna mjuk sand mot tårna? Senaste gången jag var i Tylösand var 2007 när vi åkte på roadtrip med pappas familj. Minns att jag tänkte att det kändes som en strand vid Medelhavet och inte alls på Västkusten.Här ser ni nya kjolen (från Åhléns) samt ny baddräkt från Asos. Dock sjukt svår att röra sig i… Det gällde att antingen sitta eller ligga stilla och absolut inte ligga på sidan (skratt). tylosand4Äej, efter någon timme bytte jag om till bikini istället. Gillade verkligen baddräkten men med tanke på att jag inte ville ligga stilla hela tiden var det inte det bästa valet : )
tylösand7Lunch vid kafét som spelade hög musik och hade hundratals badsugna gäster runt om. Har lite svårt att förstå varför man vill ligga en meter från sin strandgranne när man kan gå 100 meter bort och få en helt avskild plats, men alla är vi (som tur är!) olika : )tylosand5Även denna dag var det ett helt fantastiskt väder och bortåt 28-30 grader. Jag blev nästan lite stressad av hur harmonisk jag kände mig och ville verkligen ta in allt, inte bara ligga och fundera eller tänka på annat. tylosand7Låg och tänkte på hur nuet var; “jag hör måsarna, jag hör vågornas brus, jag hör människor prata och skratta, jag hör musik från strandbaren. Jag känner sand under tårna, handduken mot kroppen, solens varma strålar, vinden som svalkar.” – och så vidare. Har någonstans läst att genom att verkligen ta in vad som händer runt om en blir man mer närvarande och nu i efterhand kan jag verkligen känna att jag njöt till 100 % av den här resan och inte “fan, jag skulle ha varit mer närvarande nu när det är över”.
tylosand1Tror vi låg kvar till halv sju eller något sånt. Solen hade börjat dala något men det var fortfarande så väldigt varmt. En svag bris från havet kom då och då, kroppen var varm efter en dag på stranden och doft från såväl salt som solskyddsfaktor omgav mig. Låg och halvsov och bara… njöt. Blir glad i själen när jag tänker tillbaka.

Share:

1 kommentar

  1. Elin
    07/28/2016 / 15:21

    Jag älskar verkligen Västkusten och just området kring Tylösand är så vackert. Blir väldigt nyfiken på vem eller vilka du åkte dit med eftersom du inte har nämnt någon/några. Följer dig på Instagram med och inte kan man se där heller hehe… Du verkar i alla fall lycklig så när du väl berättar något ska det bli kul att höra. Ta hand om dig kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.