Helgoutfit: den långa, blommiga kjolen

För några veckor sedan köpte jag den här fina kjolen från Indiska. Här finns den om du vill köpa den själv! (Annonslänk)

Har verkligen velat fram och tillbaka om jag ska behålla den eller inte. Testat med olika blusar, t-shirts och tjocktröjor men alltid lagt tillbaka den i garderoben och valt något annat att bära under dagen. Jag tycker den är jättefin, men är den jag?

Precis som när jag bloggade om att jag inte har burit vita byxor på grund av “för stora lår”, kändes en sån här kjol fel för mig och min kroppstyp. Kan man ha en långkjol om man har breda höfter? Ni hör ju, vad fan är det för tankar jag har? Så jag bestämde mig för att bära den i lördags. Trotsa djävulen på axeln som säger att det bara är slanka kvinnor som kan ha såna här kjolar (vem fan bestämde det?).

Och jag trivdes SÅ bra i den! Kände mig verkligen så fin. Tänk va? Det gäller bara, för mig i alla fall, att slåss mot sina tankemonster och köra över rädslan. Vilket ju är lättare sagt än gjort, men… Värt när man vågar. : )

Share:

4 Kommentarer

 1. 09/25/2017 / 15:34

  Du bar verkligen upp den så fint, älskade den outfiten på dig! Mer maxikjolar <3

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   09/28/2017 / 11:39

   Tack min vän! <3

 2. Mami
  09/28/2017 / 17:35

  Minns inte om jag sa det… Men jag tyckte du var väldigt fin i den kjolen och även blusen. Du passar i både färgen och materialet.

  Kram, gumman!!

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   10/05/2017 / 21:09

   Tack mamma <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.