Helgen som varit: galna shoppare, Aperolfyran och kontorskläder

Den här helgen kan sammanfattas med ett ord: shopping. 

Jag vet inte hur mycket ni som följer mig har lagt märke till men sedan i somras någon gång har jag vågat ta ut svängarna mer och mer i min personliga stil. Det lämpade sig ganska väl med mitt förra jobb. Att ha glittriga byxor, gröna kostymbyxor eller en tröja med något roligt tryck har inte varit något problem på Aller, nästan välkommet skulle jag vilja påstå. Testa svängarna, det gör de ju i modesidorna i tidningarna vi jobbade för. Men på mitt nya jobb känner jag mig inte helt bekväm i att vara så utsvävande och det kan lika gärna ha att göra med att jag är ny på arbetsplatsen som att det är en annan bransch. Hur som helst så har jag haft en liten stilkris (“kris”) och känt mig i behov av nya kontorskläder. Så det har jag shoppat en hel del av nu. Inte kontorskläder som pennkjol och kavaj utan mer stilrena kläder som är jag, men ändå inte… för mycket. Hehe.

Igår åkte vi till MoS först men det tog oss nästan en timme bara att komma från den stora rondellen i Solna in i parkeringsgaraget där det var fullt av bilar och cirka noll parkeringsplatser. Det var fullständigt kaos. Tillslut gav vi upp och åkte till Täby C istället. På vägen dit såg vi hur köerna in till MoS ringlade sig ner till påfarten från motorvägen. Herregud… De hade ingen aning om vad de hade gett sig in i.

På kvällen bjöd vi hem Angela och Max på middag. Så här såg jag ut:

Vi var klara någon halvtimme innan de kom och då gjorde jag mig en fördrink, la mig i soffan och tittade ut över vårt hem. Flera gånger under kvällen, när jag hämtade något att dricka eller gick på toaletten, tittade jag ut över lägenheten (som om den är enorm, haha) och fylldes av en sådan varm känsla. Jocke & jag har skapat ett hem som passar oss båda perfekt och jag trivs så himla bra här. Vårt nästa hem ska vara en vindsvåning och/eller ha en terass. Annars flyttar vi inte, har vi sagt. Och det gör mig ingenting. Här är hemma.

Alltså jag & Jocke (mest jag) hade rejäla problem med att komma på vad vi skulle bjuda på. Jag satte ribban väldigt högt och när det började närma sig bytte vi riktning totalt. Jag ska inte berätta vad vi hade tänkt oss från början, för det får vi bjuda på nästa gång. :) Den 29:e december åker vi fyra + ett till gäng till Palma för att fira nyårsafton ihop, det kommer bli magiskt! Kan inte tänka mig ett roligare sällskap.

Vi kallar oss skämtsamt för Aperolfyran… Om jag minns rätt var det för att Max & Angela drack Aperol Spritz i somras för första gången och de testade drinken för att Jocke & jag drack den flera gånger i veckan i somras, haha. Sen blev det en grej i vår gruppchatt.

Vi satt kvar till 1 och pratade om allt möjligt. Fan vad jag gillar min lilla Aperolfyra. <3

Imorse blev min ryggvärk värre och vet ni vad? Nu har det utvecklats till ett ryggskott. Haha, alltså… Ja. Jag vet inte ens vad jag ska tycka eller tänka längre. På onsdag ska jag på återbesök hos Robin, han får fatta ett beslut kring vad jag ska göra helt enkelt.

Efter en sen frukost åkte jag & Jocke ut till Barkarby Outlet. Köpte en födelsedagspresent och lite annat som jag har tittat på ett tag. På Boomerang var det utförsäljning till riktigt bra priser och folk var som galna. En kille sprang fram till en kvinna och ryckte loss en tröja ur hennes hand (!). Hon var helt paff. Haha. Så sjukt, har bara sett sånt i film.

Jackan är från Filippa K och byxorna är mammas gamla från 80-talet (?)… :)

Share:

1 kommentar

  1. Mami
    11/22/2017 / 19:01

    haha nää… byxorna är från 90-talet (arghh, tror jag!). Minns dock inte exakt årtal. De här byxorna hörde till en kavaj som jag hade på mig när jag och din pappa var på din pappas kusins bröllop nere i Kungälv.

    Har alltid älskat de där byxorna! Den första modellen med låg midja. Jätteroligt att du använder dem! :) <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.