Headbangar på dansgolv och en magsjuk sambo

Processed with VSCOcam with f2 preset

Den här måndagen försvann i ett nafs. Herrejisses. Känns som att veckan kommer gå i samma tecken – varje kväll har jag planer efter jobbet. Men det gäller att försöka sova i tid, träna, äta rätt och vara fokuserad så ska allt gå som smort.

*

Imorse gick jag upp strax innan sex för att åka till gymmet. Efter bröllopsfesten i lördags har jag varit väldigt öm i nacken och under natten till idag strålade det ner i ryggen och blev värre. Gissa vad jag gjorde som orsakade smärtan? Jag headbangade på dansgolvet… Alltså jag orkar inte? Vem är jag ens? Nåväl, jag hade sjukt kul och det var (nog) värt det, men trist att ryggen gör ont igen. Tränade därför med tjocktröja och avfyrade ett högintensivt cardiopass innan jobbet. Skön start på dagen!

*

Ikväll skulle vi ha möte med vår mäklare för att gå igenom kontraktet och förhoppningsvis även skriva på – men Eddan blev magsjuk och låg på jobbtoaletten och kräktes istället. Fy fan, stackarn. (Och rätt typiskt då de senaste fyra mötena med vår mäklare hade blivit inställda av olika anledningar – hon lär ju tro att vi trollar…) Så ikväll har jag städat, handlat “magsjukemat” till E och lagat matlåda till mig själv.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.