Hatten – den bästa accessoaren

bd-2

Jag tror inte någon har undgått min förkärlek till hattar. Har väl cirka ett dussin hemma i olika färger och utföranden men mina tre favoriter är den ovan, en mörkblå från & Other Stories, en svart från Åhléns (tror jag!) och en basker från Lindex.

Perfekt om man har en dålig hårdag eller inte hinner tvätta håret. Kan inte komma ihåg hur många gånger jag har gått till jobbet med hatt för att jag inte har orkat duscha på morgonen, hehe.

hattar*adlinks

Pic source 1,2

I höst tycker jag definitivt att hatten är något att satsa på! Jag kommer att matcha med ponchos, höga stövlar och långa tunikor i naturnära färger. Nedan är mina favoriter just nu, speciellt den i ljusbrunt… :)

1. Här 2. Här 3. Här 4. Här

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.