Härlig julfrukost med Molton Brown på Nobis Hotel

Igår var jag på en mysig frukost på Nobis Hotel som Molton Brown var värd för. Frukosten gick i sann julanda och givetvis var den i engelskt stuk med tanke på att varumärket är från England. Det doftade så himla gott när jag klev in i rummet och det spelades julmusik ur högtalarna… Är SÅ peppad på jul nu!

Under tiden vi njöt av frukosten höll de i en presentation där de bland annat visade upp sin nyhet och vad de lanserar till julen. Produktserien nedan är en nyhet och heter “Russian Leather”, en unisexdoft med stark personlighet. Jag tyckte den doftade riktigt gott men den passar inte riktigt mig. Däremot på Jocke!

Nedan är några av produkterna de lanserar till julen. Jag älskar att ställa fram en lite finare tvål när vi har gäster hemma, det gör så mycket att även detaljerna är uttänkta. Därför blev jag så himla glad när jag insåg att vi alla fick med oss en lyxig julklapp därifrån! :) Kan det bli jul nu?!

e

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.