Har så jävla ont.

Usch, vilket dygn. Igår hade jag en riktigt jobbig huvudvärk hela dagen och imorse var jag hos läkaren för att göra ett mindre ingrepp som jag oroat mig lite för ett tag. (Vet att mormor och mamma kommer oroa sig nu, det behöver ni inte göra.) Det var förjävligt och gjorde pissont. Tog som tur var med mig jobbdatorn hem igår, så några timmar efter lunch kunde jag åtminstone jobba. Men hade liksom inte “förstått” hur smärtsamt det skulle bli och jag känner mig så himla naken när jag ligger och gråter för att jag har ont. Känner mig så jäkla ynklig. Hade mycket hellre varit på jobbet och kunnat producera, de senaste veckorna har jag behövt ta hand om kroppen typ hela tiden. Och visst, hälsa går alltid först, men man kan ju bli tokig för mindre.

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv, ta ännu en alvedoncocktail och hoppas på att Sverige vinner matchen mot Brasilien…

ea97b24163944b6cb534e02ca5af1e2a

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.