Happy Buddha Design

Ljuset var helt underbart. Tidigt på morgonen, en riktigt mjuk, tunn rock och ingen som stör…

Idag jobbade jag hemifrån (kan vi bara stanna där och ta in hur mycket mer man får gjort när man sitter hemma och jobbar?! Kontorslandskap aint for me, har jag förstått…) av olika anledningar och istället för att byta om till tajta byxor och en halvt obekväm blus när jag klev upp gick jag omkring i den här fina “tunikan”/bomullsrocken. Jag vet inte riktigt vad det heter, men ni förstår säkert vad jag menar. Jag fick den i present av Amanda när vi lunchade i tisdags och den är från hennes styvmamma Annettes yogaföretag Happy Buddha. Ni som verkligen har varit med mig under en längre tid minns kanske när jag hade träningsblogg och yogade hos henne i deras studio. Jag tror faktiskt att det var min första yogaupplevelse till och med?

Tack fina Amanda och tack fina ANNETTE för den här presenten! Nu ska jag skärpa mig och gå på yoga mer, jag lovar! :)

Share:

1 kommentar

  1. Amanda
    05/04/2017 / 20:24

    <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.