Halloweendrink med blodiga ögon på Kungsholmen

Igår hade pappa & Jannie bjudit in till en halloweendrink i deras nya lägenhet här på Kungsholmen. De bor fortfarande kvar i Kungsängen, men hade också köpt en tvåa här i stan som de nu har gjort i ordning och fixat till. Därför var familjen bjudna dit för att kolla in lyan. : ) Men först skulle lördagen passera.

Efter en dag på stan landade Jocke i soffan framför HV71-matchen och jag började göra i ordning mig för kvällen. Vi öppnade en flaska av min favoritchampagne och sedan var det bara att gå loss på teatersminket vi hade köpt, dagen till ära.

Tog en förebild innan jag satte igång. Jag hade den här tjejen som målbild men när jag hade kommit halvvägs visade jag upp resultatet för Jocke & Jesper (som då hade gjort oss sällskap) och båda två skrattade åt mig och tyckte jag såg ut som en panda. Där och då insåg jag att mina contouring-skills var minst sagt begränsade så det slutade med att jag sminkade mig på “känsla” istället och då blev det tillslut så här:

Blev faktiskt positivt överraskad över resultatet, haha! Vi hade med oss en liten gå bort-present med en trälåda jag fick i ett pressutskick för några månader sedan. Många av de pressutskick jag fick på mitt förra jobb har jag sparat eftersom det alltid behövs fina askar, korgar och lådor. Så smidigt!

Hemma hos P & J hade de förberett jellyshots med smak av fireball och mojito, snacks, sliders (fanns ett till bord med snacks på) och en gediget drinkutbud. Slutade med att vi satt i deras soffa i flera timmar och pratade om allt möjligt men framförallt frågade pappa och Jannie om hur deras liv har varit. Mycket man inte vet om och som barn är det ofta, av naturliga anledningar, mer fokus på oss än föräldrarna. Det är givande att byta fokus ibland och få ta del av deras känslor och tankar.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.