GRUPPSEGRARE OCH ÅTTONDELSFINAL!

Nej man alltså… Jag är fullkomligt mållös. Vilket jävla landslag vi har! Jag tycker det har blivit stor skillnad efter att Zlatan slutade. Med respekt för att jag inte har någon som helst inblick i det hela… Men det känns som att landslaget är ett lag nu. Det är inte One Man Show längre. Det här landslaget är ett lag där man ser på dem att de tror på sig själva, att de kan klara det som många sett som omöjligt. Håller ni inte med? Man ska aldrig underskatta psykologin och tron på sig själva…

Jag, Jocke och Eugenia såg matchen på Josefinas. Precis som vi gjorde under första gruppspelsmatchen. Skillnaden då och nu var bara att idag var det typ 30 grader och människor ÖVERALLT (det var tokfullt!). Som bäddat för att succé – nu ni, nu blir det en jävla jordskredsseger. 

Men herrejävlagud. 3-0. Vilken DRÖM! MAGI är vad det är!! Jag älskar känslan av att kroppen exploderar, när det känns som att bröstet är full av fyrverkerier. Alla vrålar ut sin glädje, hoppar omkring och vissa av oss (jag) gråter en liten skvätt. Adrenalinet.

Sverige och Mexiko vidare. På tisdag är det dags för åttondelsfinal. Men jag kan inte skriva ett inlägg om VM utan att nämna Tyskland. Fan, jag tycker ärligt talat att det är så förbannat tråkigt att Tyskland inte spelade bättre än de gjorde och att de därför åker ut i gruppspelet. Jag skulle inte ge Tyskland Sveriges plats, men i den bästa av fotbollsvärld så hade båda mina lag gått vidare. Vilken skräll det blev.

Efter matchen gick Jocke och jag en promenad i jakt på citybikes (vi hittade TVÅ, men från ingenstans kom en tjej dit och tog den enda – snopet!) runt Karlaplan och jag kände en sådan glädje inför sommaren, gemenskapen vi alla delar under VM, snart semester, grönskan i Stockholm… Mycket kärlek just nu.

Det slutade med att vi åkte tunnelbana hem, handlade middag på ICA och nu ser vi fotbollsmatchen mellan Brasilien-Serbien medan jag jobbar ikapp lite från eftermiddagen. Heja Brasilien!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.