It doesn’t get easier, you get stronger

1826124

I eftermiddag ska jag äntligen få träffa min bästa killkompis! Vi har bestämt att vi ska köra ett pass på gymmet och därefter äta middag hemma hos mig. Förhoppningsvis kan jag träna, får se vad kroppen säger. I förrgår kunde jag ju inte riktigt gå. Hur som. Var på tok för länge sedan jag hängde med Andreas, var väl i början av sommaren någon gång när vi körde i princip samma upplägg. Sen har vi liksom tillbringat sommaren på varsitt håll och plötsligt har det gått flera veckor utan att vi har setts och pratat om livet och dess härligheter.

Det fina med att ha vänner med samma intressen är att man kan kombinera nytta och nöje (i vårt fall är det förvisso nöje + nöje, men ändå!) – bilden ovan till exempel är från hans bootcamp för typ 3-4 år sedan, en kall vintervårdag med crossfitinspirerad träning på IP.

Längtar!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *