Grillbuffé på Ulla Winbladh med Café-kollegor

Ett säkert vårtecken är när det börjar komma inbjudningar från företag/PR-byråer till deras årliga grillevents. I veckan var jag och ett gäng från Café på en lunch med Caj P & Landmann ute på Djurgården.

Här står vi och snackar skit medan vi dricker bubbel i vårsolen. Måste tipsa er som läser min blogg om ett superalternativ till champagne, nämligen Richard Juhlins alkoholfria champagne! Flera av er känner säkert till denna redan då Juhlins dryck har synts frekvent i flera stora bloggar men vill ändå slå ett slag för en alkoholfri dryck som smakar riktigt bra.

Vi kikade på deras nyheter och grillarna som Landmann hade med sig. Jag och Jocke ska ju köpa grill i vår och just Landmann har en grill vi har tittat på ett tag. Den såg lika fin ut i verkligheten och skulle få plats på balkongen så det lär bli den. :)

Sedan var det dags att hugga in på grillbuffén som bestod av bland annat vegetariska burgare som var gjorda av bland annat quinoa, jättegoda! De bjöd även på kycklingvingar, flankstek och hälleflundra. (Tror jag, kan ha glömt något.) Allt var tillagat med de nya såserna och glazarna. Mycket gott! Med oss hem fick vi en välfylld goodiebag med de nya produkterna och även en hel del grilltillbehör som bland annat en crème brûlée-brännare och termometer.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.