Grandiöst pressevent med Pernod Ricard på Spy Bar

Ikväll bjöd Pernod Ricard och Cohn & Wolfe in till en hejdundrandes afterwork på Spy Bar. Jag tog med mig Amanda men innan vi gick dit var vi faktiskt på en annan grej, en slags milstolpe. Kanske man kan säga? Anyway, tillbaka till eventet!

Vid ankomst delades det ut champagne och vi fick en karta över lokalen och vad som fanns i de olika rummen. Pernod Ricard har en beundransvärd portfölj med stora märken så det fanns definitivt drycker att smaka på eller fråga mer om.

Det fanns en hel del fantastisk mat att smaka på, gärna i symbios med de olika vinerna som fanns att tillgå. Vi drack bara några munnar av varje sort, är ju som sagt en dag imorgon också – hur vuxet det än må låta. : ) En av mina favoriter var den rostade blomkålen som var helt fantastisk. Ska se om jag kan få loss receptet.

Den här kvinnan alltså!! <3

En god drink, massor av härligt mingel och sedan hemgång strax innan åtta. Perfekt! : )

Den här torsdagen har varit riktigt härlig och jag tror det är tack vare att jag verkligen har varit närvarande hela tiden. Jag kan bli lite stressad över vissa saker men jag hör Jockes röst “Fokusera bara på det som kommer härnäst och ta en sak i taget”. Känner mig väldigt uppfylld av härliga och positiva känslor. Tack min bästa vän för en underbar kväll!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.