Gör skillnad i jul – hjälp oss att samla in julklappar!

På ELLE och Femina vill vi hylla och uppmärksamma julens hjältar som finns runt omkring oss. Först ut är Robert Moldén som jag intervjuade i förra veckan. Jag blev tipsad om honom av Victoria, ägaren och grundaren till Yollibox som jag träffade över en mysfrulle för ett par veckor sedan.

Blev med ens så väldigt inspirerad av honom och föll för hans sätt direkt. I år ska Robert tillsammans med vänner ordna en julafton för barn som inte har samma möjlighet att fira jul med sin familj. Robert öppnar upp sitt hem på Lidingö den 23 december och säger själv så här:

– Vi planerar att vara hemma hos mig ute på Lidingö och duka upp mat i mängder, spela pingis, klappa hundar, dela ut presenter, baka pepparkakor och lyssna på julmusik. Är det tillräckligt med snö så hoppas jag att vi ska kunna köra ett pulkarace. Det handlar om att ge barnen en jul som de förtjänar, helt enkelt!

Började fundera över vad jag kan göra för att hjälpa till och smsade Joakim direkt. Vi har bestämt oss för att samla in så många julklappar vi kan och efter jobbet den 23 december åka över med de inslagna paketen till Robert och barnen på Lidingö.

Jag tänkte ta tillfället i akt och fråga er som läser min blogg, både vänner och okända, om ni vill hjälpa till. Jag kommer att redovisa allt här i bloggen så ni vet att det går rätt till. (Förhoppningsvis vet ni att jag aldrig skulle göra något shady men ändå.)

Så här kan ni hjälpa till:

Alt. 1: köp en julklapp (till exempel en leksak, en fotboll, pyssel eller vad som helst) och slå in. Märk paketet med vad det är och vilken åldersgrupp det skulle passa. Möt upp mig på Östermalm efter arbetstid eller under lunchtid : )

Förslag på julklappar: en jojo, en fotboll, modellera, färgpennor, ritblock, gossedjur, lego, dockor, bilar och mycket mer. Det behöver absolut inte vara något dyrt.

Alt. 2: swisha en summa till 0732022568 (mitt nummer) och eventuellt berätta vad du önskar att jag köper så köper jag och slår in ditt paket i ditt namn.

Om ni vill hjälpa till önskar jag att ni gör det innan den 20 december.

Stor kram, nu gör vi den här julen rättvis för alla!

Läs min intervju med Robert på ELLE här

Share:

5 Kommentarer

 1. Johanna
  12/08/2016 / 10:57

  Fantastiska människor!
  Jag vill jättegärna bidra med en klapp eller två. Är det enklast att swisha dig kanske? Eller vad föredrar du?
  Fan vad fint Thowe!

  • Thowe Wagner Larsson
   12/09/2016 / 11:06

   Åh vad glad jag blir Johanna!! Det får du avgöra helt själv men en swish kanske blir lättast. Om du vill kan du skriva vad du önskar att jag köper eller vilken åldersgrupp osv så ska jag göra mitt bästa! :) Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *