Glittriga strumpor i öppna skor – ja tack!

Innehåller annonslänkar till Have2have

Strumpor i klackar 

Jag vet, jag vet, jag vet… Jag är cirka två år efter alla andra men det är först nu den här trenden har fastnat hos mig. Jag har tyckt att det är väldigt “Lolita” tidigare, vilket kanske också är stilen som har inspirerat till trenden. Så är det ju med allt, titta bara på kedjorna som säljer t-shirts med Rolling Stones- och Metallica-tryck, eller jeans med fler hål än tyg.

Glittriga strumpor – 60 kr/st hos Monki

För att jag skulle kunna bära upp den här trenden (är det ens en trend längre? Tycker jag ser kvinnor i detta då och då, men nu har det kanske snarare blivit en stil snarare än trend?) skulle jag nog behöva ha strumpor som inte väcker allt för mycket uppmärksamhet. För min del är själva stilen redan tillräckligt utstickande. Därför letade jag efter ganska neutrala färger och hittade massor hos Monki. Tips, tips! Såg också att H&M har till bra pris. Säkert alla budgetkedjor nu när jag tänker efter…

Glitter och hela “skat-trenden” är verkligen min grej just nu. Jag älskar allt som glittrar och glimmar, ju mer desto bättre! Färg och glitter, vad mer behöver man en mörk och kall höst. ;)

Glittriga boots – Zalando, Svarta klackar – Zara, Röda klackar – Zara, Silvriga klackar – Have2have, Glittriga klackar – Have2have

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.