Glittriga byxor och Carin Wester

Inlägget innehåller en annonslänk till Åhléns

Jag nämnde ju tidigare att jag har köpt ett par glitterbyxor – och jag kunde inte vänta längre än ett dygn innan jag bestämde mig för att inviga dem. Idag födelsedagsfirade vi nämligen två av Jockes syskon och vad passar då bättre än ett par festliga byxor? Precis.

Jag kunde inte hålla mig från att ta några bilder när vi kom hem. I helgen köpte jag ett nytt objektiv till min kamera och nu blir bilderna mycket bättre. Så himla kul!! Jag blir så taggad på att dokumentera mer när bilderna blir bra, så det känns inte ens jobbigt att ta med mig kameran överallt. Idag hade jag dock lagt kameran i fönstret under hela firandet, så fyra bilder på bakverk fick jag till och noll på födelsedagsbarnen. Annars är ju paketöppningen en given stund att fota “in the moment” så att säga. Aja, bättre lycka nästa gång!

Hur som helst, vi hann inte hem innan det blev mörkt så några bloggvänliga outfitbilder blev det dessvärre inte. Och om jag känner min pojkvän rätt hade han ändå inte varit så sugen på att hjälpa mig med att fota outfitbilder när han ville in och se Elfsborgmatchen, hehe. 

Blus från Carin Wester (i designsamarbete med Åhléns), finns här!Bättre bilder kommer! Jag är helt kär i dem.

Share:

4 Kommentarer

 1. Mormor
  10/16/2017 / 06:34

  Trevligt att du kallar din pojkvän “pojkvän” och inte “kille” eller ännu värre “sambo” – detta förskräckliga ord!
  I övrigt är byxorna tjusiga.

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   10/16/2017 / 23:27

   Hihi, skrev faktiskt “kille” i det senaste inlägget… Skriver det som kommer naturligt för stunden :) Kram mormor!

 2. 10/17/2017 / 16:41

  Vad köpte du för objektiv? Fotar du fortfarande med Sony a5100? Jag har nämligen en sådan och är sugen på att införskaffa ytterligare ett objektiv utöver kit-objektivet, helst ett med fast brännvidd.

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   10/17/2017 / 21:23

   Nej, jag har sålt min Sony till min lillebror och köpt en Canon EOS M3 istället. Köpte ett 50 mm/0.35-objektiv samt adapter så jag kunde använda det till M-serien :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.