Glass i stora lass

En av de saker jag verkligen gillar med att bo på Kungsholmen är närheten till vattnet och framförallt Hornsbergs strand. Nu är äntligen våren här och ända sedan jag och Jocke började dejta har vi några gånger i veckan gått en kvällspromenad längs vattnet och köpt en glass på Josefins nere vid piren. Det är magiskt. Solen går nämligen ner “på den här sidan” så när det är fint väder är en kvällspromenad en supermysig grej att göra efter middagen.

För några veckor sedan fick jag frågan om jag ville ta emot ett pressbud med Barebells proteinglassar (!) och jag sa såklart JAAAA! Vem älskar inte glass?! Man är ju ändå en Larsson. Haha. (Fördelen med att ha två efternamn: när jag är lik pappa är jag en Larsson, när jag är lik mamma är jag en Wagner…)

De kom dessvärre aldrig och eftersom jag var så taggad på att testa så köpte jag hem några istället. Jocke älskar jordgubb, så han fick den rosa och jag tog den med choklad. De ser ut som Magnumglassen och de var verkligen över förväntan. Jag har testat proteinglass från andra märken tidigare och en del av dem kan ge orolig mage. Inte så kul om man är ute på typ sjön eller i en park en varm sommardag… Men dessa kommer jag absolut att köpa igen. Bara som ett litet tips från mig till er! :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.