Glädjetårar, rödvin och svettig dans till soluppgången

Gårkvällen var speciell på många sätt. Jag sa till Amanda att vi troligtvis kommer att komma ihåg den här kvällen för resten av våra liv och hon höll med. Det blir ju inget kul om jag berättar varför, men tids nog.

middag amanda1Strax efter sju var jag hemma hos Amanda och efter att ha legat i sängen och snackat skit ett tag bjöd hon på sommarmiddagen ovan. Så himla gott! Vi drack ett rödvin till (här är länken till vinet på Systembolaget) som jag fick under ett PR-event i vintras och det passade utmärkt. Väldigt lätt!

middag amanda3 middag amanda4Någonstans här började vi båda att storgråta efter att jag mer eller mindre sa en sak som jag inte trodde att jag skulle säga på länge och så kändes det plötsligt som att livet öppnade upp sig och fick en helt ny vändning. Fint ändå.middag amanda2 middag amanda5Vi hade så mycket att prata om att vi pratade i munnen på varandra hela tiden. Trots att vi ses ofta nu för tiden finns det alltid mycket att diskutera, kanske för att vi ser livet på samma sätt och vill hela tiden diskutera nya grejer.

middag amanda9Sen satte vi oss på hennes balkong och drack rosé. Jag uppskattar verkligen samtalen med Amanda. Hon är rättvis, ärlig, klok, varm och känslig. En ypperlig kombination av egenskaper hos en bästa vän. <3

middag amanda10Jag budade faktiskt på en lägenhet på samma gata som Amanda, byggnaden bakom henne med gul fasad. Tänk om jag hade blivit söderböna och blivit granne med min bästis! iphone9 iphone10Samtalsämnen vi berörde: att göra slut, föräldrar som skiljer sig, göra karriär utomlands, barn, bröllopsringar, att vara förstfödd och så mycket mer… Jisses alltså.

middag amanda6 middag amanda8Selfiegame:t var strongt…

iphone12Sen kände vi att det var nog så vi gjorde oss i ordning och drog till Dramatenterrassen där vi mötte upp några av Amandas gamla vänner och hennes kusin. middag amanda13 middag amanda14Där satt vi till stängning innan vi gick över till Soap bar där vi mötte upp hela tjejgänget och dansade tills vi blev helt svettiga. Så jävla fin kväll alltså. Ramlade in runt tre-tiden imorse och vaknade, så klart, fyra timmar senare. Det här med att sova…

Nåväl. Äntligen söndag. Som jag längtat.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.