Glad påsk på er!

God morgon och glad påsk på er!

Igår åkte jag hem till mina föräldrar i Kungsängen och hade en minipåsk med middag och efterrätt tillsammans med dem och farfar. Jocke blev matförgiftad i torsdags och har varit riktigt sjuk heeela dygnet så jag åkte dit själv. Stora familjefirandet är idag och eftersom vi redan har planerat att vara hos Jockes föräldrar så var jag där en snabbis igår för att hinna säga hej till farfar osv. Mysig kväll!

Imorse var han betydligt bättre så vi kör på som planerat idag. Jag ska strax springa till gymmet och om några timmar åker vi till hans föräldrar för att fira påsk. Glad påsk på er!<3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.