Girls run the world – HAPPY FRIDAY!

Outfitbilder kommer i helgen!

Happy friday vänner!

Det är en spännande period jag är inne i just nu. Den tar mycket energi och jag har precis börjat förstå att jag kanske ska släppa på prestationskravet en aning och tycka att det är okej att bara däcka i soffan när jag kommer hem… Det går inte att prestera 100% i samtliga delar av livet. Samtidigt får jag krupp av att inte vara överallt, hela tiden. Det är lika mycket en balansgång fysiskt (som att inte boka in tusen saker varje vecka) som mentalt (som att landa i att trivas i ett lugn).

Nu ska vi tända grillen här hemma, hoppas det blir varmt i helgen för jag har planerat balkonghäng och cocktails. Kom förbi om ni vill!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.