Gifta er utomlands? Här är alla regler och “att tänka på”!

Haha, gick in på min Pinterest för att försöka bli inspirerad till olika saker och i mitt startflöde fanns det i princip enbart olika inspirationsbilder från bröllop. Inte så konstigt kanske, igår skrev jag nämligen en artikel till er som vill gifta er utomlands men inte vet hur man gör, vart man ska börja eller vad som krävs. Kanske vill ni gifta er i ett slott i Frankrike eller på en strand i Thailand? Det är flera juridiska aspekter att ta hänsyn till beroende på vilket land ni vill viga er i.

Vill ni gifta er i Sverige eller utomlands? Borgerligt eller kyrkligt? När jag var liten ville jag gifta mig som mamma & pappa, dvs i kyrkan med en fet marrängklänning. Idag ser drömmen lite annorlunda ut. :)

Artikeln hittar ni på Femina, här!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.