Fyra dagar in

  
God morgon!

Står på löpbandet och värmer upp inför dagens intervaller. Testar löpning igen och ser hur ryggen svarar. Vore underbart att springa utomhus om några veckor.
Annars då? Jo, väldigt bra – förutom att jag inte sover bra. Alls. Dels så vaknar jag 2-3 ggr per natt för att springa på toaletten (tappar sjukt mycket vatten så här i början av kostschemat!) men så kan jag inte slappna av. I natt drömde jag en jättejobbig dröm, kanske till följd av blogginlägget jag skrev igår. Ville bara gråta när jag vaknade. Usch. Det här är fjärde natten som jag vaknar gång på gång och jag känner att jag ÄR TRÖTT men kroppen får inte ro. Läge för melatonin?

Nu har mina uppvärmningsminuter gått. Ha en fin dag hjärtan!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.