Fyller man år på en lördag måste man väl ändå utnyttja det?

Eftersom jag fyllde 25 år förra året har det varit fokus på den födelsedagen de senaste åren. Typ ”Jag satsar på en stor fest när jag fyller 25” eller ”när jag fyller 25 åker jag utomlands”, och så vidare. När den födelsedagen var över övergick ju fokus på nästa stora födelsedag, det stora 30. (Ni märker att jag planerar en del, va?) Det gäller inte enbart mina egna födelsedagar. En av mina närmaste vänner fyller ju 30 om ett år och det har jag givetvis börjat fundera på. ÄLSKAR helt enkelt att fira födelsedagar!

Hur som helst! Det här är så konstigt, men märkte först nyligen att jag fyller år en lördag. DRÖMDAG! Att fylla år på en lördag innebär ju massor av möjligheter, oändliga är alternativen! Jag gillar ju att mjölka ur det mesta ur en dag och en lördag blir i så fall perfekt. Tänker mig härlig frukost följt av champagnebrunch följt av sen lunch ute på stan följt av drinkar hemma och så en lång, sen middag på stan. Om man får välja – vilket man borde få om man fyller år. ; ) Eller en resa! Hittade en resa till Paris med direktflyg på fredag morgon för dryga 500-lappen. Sjukt värt! Paris är såklart inte ett måste, men en storstad någonstans i Europa är ändå idén. Gud så trevligt ändå. Bara ägna sig åt god mat, gott vin, lite kultur och shopping. DRÖMDAG som sagt.

Måste fila på detta nu känner jag…

outfit-1 champagnebrunch-9

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *