Full av energi och inspiration efter en härlig start på lördagen

Wow, vilken start på den här lördagen! Vid tio mötte jag Louise och Angela på Signalfabriken där vi körde ett högintensivt pass som bestod av olika cirklar med övningar, ihopkomponerat av Angela. Riktigt bra! Svetten lackade och när vi var klara gick vi till Bageri Passion ett stenkast därifrån.

VitaminWells nyhet innehåller D-vitamin och koffein

Frukost på Bageri Passion. Tog med mig Vitamin Wells nya smak “Prepare” till tjejerna ♥

Där blev vi sittande i ett par timmar. Vi hade så mycket att prata om, både djupa ämnen men också olika idéer och drömmar vi har. Dessa tjejer ger mig så mycket glädje och inspiration och bara under den här relativt korta tiden insåg vi hur många idéer vi delar och drömmiga projekt vi skulle kunna göra tillsammans. Som ett kugghjul där vi klickar i varandra. Vi är olika men ändå så lika. Jag ser fram emot att se vad framtiden bringar!

Jag ska inte sticka under stolen med att en klarblå himmel och solsken gör sitt för humöret. Jag känner mig full av energi och tankad på kreativitet efter den här dagen. Så inspirerad att jag började leta efter en serie eller liknande på Netflix att ha på i bakgrunden när jag skriver detta, något som ger mig ännu mer pepp. Hittade “The Secret”. Perfekt!

Nu ska jag fundera på hur och vart jag ska rikta all energi… Puss och hej!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.